HET ROER OM... deel 1

Nadat ik hoorde dat ik geen werk meer had, moest ik wel even slikken. Wat nu? Alle dagen thuis, geen collega's spreken, weinig te vertellen aan de keukentafel tijdens het eten.

 

Maar doordat er ruimte ontstond, had ik ook tijd om na te denken wat ik nu echt wil. Zelfreflectie, of hoe noemen ze dat met een mooi woord. Pfff. Dat is toch even nadenken en goed naar jezelf kijken. Mijn passie, ja die was wel duidelijk... fotografie staat dan wel direct bovenaan. Liefde voor koken en bakken en dat ook fotograferen, ja, die is er wel! Interesse in bedrijfsfotografie, ja zeker! Help ik graag andere bedrijven? Ja, ook dat en dan op het gebied van het inzetten van social media in combinatie met fotografie. De eerste opleiding is al bijna afgerond (handig als je veel thuis bent, dan gaat het lekker snel:) Tijd om daar dus volop mee aan de slag te gaan.

 

Daarom heb ik de keuze gemaakt om HET ROER OM te gooien (slik... best spannend!). Vanaf nu ga ik me volledig focussen op bedrijfsfotografie en foodfotografie. Met liefde en vol enthousiasme ga ik hier mee aan de slag. En met de website ben ik hard aan t werk. 

 

 

Kan ik iets voor je betekenen? Een kopje koffie drinken lijkt me gezellig!

 

Benieuwd naar mijn andere plannen? Binnenkort volgt deel 2 van HET ROER OM...