HET ROER OM deel 2...

zoals jullie in deel 1 hebben kunnen lezen, ga ik mij qua fotografie volledig richten op bedrijfsfotografie en foodfotografie. Na de nodige zelfreflectie (lees: wat wil ik en wat zijn mijn sterke punten), kwam daar ook nog het volgende uit. Ik wil graag helpen en bedrijven ondersteunen.

 

Mijn kwaliteiten liggen ook op het administratieve vlak. In combinatie met mijn kennis over PR & voorlichting, het inzetten van social media, mijn nauwkeurige werken en kennis van diverse administratie kan ik een ondersteuning bieden aan bedrijven. Denk dan aan tijdelijke projecten waar ondersteuning voor nodig is, vervanging tijdens ziekte of zwangerschapsverlof of op een piek in je bedrijf waar je dan net een hand tekort komt. 

 

Hoe fijn is het als je niet iemand vast in dienst wilt nemen, met alle rompslomp van contracten etcetera erbij, maar mij in kan huren als zzp-er. Want naast uitdaging, vind ik afwisselend werk erg leuk. 

 

Ook weer een stap dus, om een stuk zekerheid op te geven en een sprong in het diepe te maken. Vertrouwen in mijzelf heb ik, met af en toe een twijfelmomentje natuurlijk. Maar ik ga ervoor! 

 

Dus ben je op zoek naar een tijdelijke administratieve kracht of projectondersteuner? Een afspraak is zo gemaakt. Ik drink graag een kopje koffie met je om je te ontzorgen op de momenten dat je ze nodig hebt!