Fit met Marja

Zoals jullie vorige week hebben kunnen lezen, stond er een leuke samenwerking op de planning. En misschien heb je het zelfs al voorbij zien komen.

 

Een hele leuke samenwerking met Marja Schipper. Zij is eigenaresse van Fitarrangement en heeft daarbij een online-programma Fit met Marja, meer dan lichaam en sport alleen. Elke week staat er een film op, een voedingsblog en een heerlijk, simpel gerecht. 

 

Laat ik nou deze recepten voor haar mogen maken! In overleg met Esmee en Marja kijken we welke recepten bij het thema passen van die week. Ik maak het recept, ik maak het gerecht klaar en maak er mooie foto's van. Daarna de op maak van de recepten en je kunt er weer tegenaan.

 

Super leuk om te mogen doen en ik ben heel blij met deze samenwerking. Je gaat tenslotte niet met iedereen voor een jaar in zee...

 

Neem gerust eens een kijkje op haar website: https://www.fitarrangement.nl/fit-met-marja/.

Je kan het zelfs twee weken vrijblijvend (lees gratis ) proberen!

 

Doe je mee?