De Procureur

De afgelopen blogs heb je al kunnen lezen dat er de afgelopen maanden al wat uitdagingen en leuke samenwerkingen zijn ontstaan. En ik heb er nog een: De Procureur! Misschien heb je de naam al voorbij zien komen op social media of ergens in de wandelgangen. Of heb je het van iemand gehoord die al bij ons gegeten heeft. 

 

Sinds kort hebben wij, Harold van Beekhuizen en ik een huiskamerrestaurant. We willen mensen laten genieten van lekker en eerlijk eten en daarmee kunnen we gelijk onze passie uitvoeren. Koken, bakken en zorgen dat de gasten het naar hun zin hebben.

 

De eerste reacties waren heel positief, dat geeft ons weer een goed gevoel! 

 

Het betekent voor ons dat wij vaak gerechten uitproberen en kijken we welke wijnen daar lekker bij zijn, klein voordeeltje dus om eens andere wijnen te proberen.

 

Gisteravond weer eens heerlijk mogen eten met een heerlijke Spaanse droge, frisse en fruitige wijn mogen proberen. Oei, die was lekker! Wie weet schenken wij deze een keer op een van onze maandelijkse avonden.

 

Wil je meer weten over De Procureur? Volg ons dan op Facebook: https://www.facebook.com/deprocureur.nl. Verder nog even de laatste punten op de i voor de website en dan kan die ook de lucht in.

 

Ik houd jullie op de hoogte!